Prosím dal by mi někdo hlásek...? :))-
pro Avril Lavigne....Děkují lidi a ráda oplatím když si napíšete..

Miley-Filmografie

22. května 2011 v 18:10 | Ywul |  O Miley Cyrus
2010 -Sex ve městě 2 (Sex and the City 2) role: sama sebe
2010 -Last Song (The Last Song)
2009 -Hannah Montana: Ve filmu (Hannah Montana: The Movie) role: Hannah Montana
2008 -Hannah Montana: One in a Million role: Hannah Montana / Miley Stewart
2007 -Super drbna (Gossip Girl) role: Hannah Montana
2007 -Hannah Montana: Živě z Londýna (Hannah Montana: Live in London) role: Hannah Montana
2007 -Muzikál ze střední 2 (High School Musical 2) role: Girl at Pool
2006 -Hannah Montana role: Hannah Montana
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama